הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מזכרת בתיה יוצאת נגד הסדרי התנועה בתוכנית המיתאר של קריית עקרון שלטענתה תיצור עומס ופקקים בכביש 411

בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה נערך דיון בשבוע שבעבר בו הביע ראש המועצה מאיר דהן את התנגדותו לתוכנית שתכניס את תושבי מזכרת בתיה לפקקים בכל פעם שיירצו לצאת מהיישוב.

חנה קקיאשוילי

ביום שני האחרון(23.7) נערך בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה דיון לקראת הפקדת תוכנית המיתאר של קריית עקרון. בוועדה השתתף גם ראש המועצה מאיר דהן שהביע את התנגדותו לתוכנית בה מתוכננת להיבנות שכונה בת 4,500 יחידות דיור בקריית עקרון.


לטענת מועצת מזכרת בתיה בעקבות גידול האוכלוסייה בקריית עקרון וביישוב מזכרת בתיה הסדרי התנועה החדשים במקום ייצרו עומס נוסף על כביש 411 שכבר היום עמוס בעקבות האזור המסחרי של קריית עקרון. כמו כן הדבר יגרום לכך שתושבי מזכרת בתיה יכנסו לפקקים בכל פעם שיירצו לצאת הממועצה.

בימים הקרובים צפויה הוועדה להתייחס להתנגדויות שהעלתה המועצה ולאחר מכן יבוא שלב ההתנגדות הפורמלי.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה