הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סניף בנק הפועלים בקריית עקרון ייסגר

ראש המועצה לשעבר, אריק חדד, פרסם כי בכוונתו לפנות להנהלת הבנק על מנת למנוע את סגירת הסניף וקורא לתושבים להצטרף אליו למאבק בנק הפועלים "הסניף צפוי להיסגר עד סוף השנה ובמקומו יוצבו בנקט וסניף נייד אשר יגיע למקום אחת לשבוע."

חנה קקיאשוילי
צילום:אילוסטרציה
צילום:אילוסטרציה


בנק הפועלים הודיע כי לקראת סוף השנה עתיד להיסגר סניף בנק הפועלים בקריית עקרון. לטענת בנק הפועלים במקום יוצב בנקט וסניף נייד יגיע ליישוב פעם בשבוע. התושבים יוכלו לקבל שירותים בסניפי האזור מזכרת בתיה, רחובות. הסיבה לסגירת הסניף היא ההתייעלות של המערכת הבנקאית.

ראש המועצה לשעבר, אריק חדד, פרסם כי בכוונתו לפנות להנהלת הבנק על מנת למנוע את סגירת הסניף וקורא לתושבים להצטרף אליו למאבק

להלן הודעתו של אריק חדד:

כמו רבים מתושבי הקרייה, הופתעתי לשמוע על כוונת בנק הפועלים לסגור את סניף הבנק היחיד ביישוב. זו מכה קשה, בייחוד לוותיקים שעדיין מגיעים לבנק לביצוע פעולות ואינם יכולים להסתפק במחשב.
לא יתכן שאנשים מבוגרים יצטרכו לכתת רגליהם עד לרחובות לכל שאלה ופעולה בנקאית, לבקש בכל פעם שילדיהם יקפיצו אותם, או לחצות את צומת בילו בקלנועית!
בכוונתי לפנות בדחיפות אל הנהלת הבנק ואל המפקח על הבנקים ולפעול לביטול ההחלטה האומללה הזאת.
אם תרצו לסייע ולתמוך, פנו אליי: 052-4219883


מדוברות בנק הפועלים נמסר :

אנו מעמידים לרשות לקוחותינו את מספר הסניפים הגדול ביותר בישראל, לצד ניידות שירות ואמצעים ישירים לפעילות בנקאית. כחלק ממהלך התייעלות המערכת הבנקאית, הסניף צפוי להיסגר עד סוף השנה ובמקומו יוצבו בנקט וסניף נייד אשר יגיע למקום אחת לשבוע. הודעה על סגירת הסניף תישלח ללקוחות הבנק בחודשים הקרובים וכן, ארבעת הסניפים של הבנק באזור - מזכרת בתיה, הדרים, דיגיטל רחובות וסניף רחובות ימשיכו לעמוד לרשות הלקוחות




להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה