פסטיבל האורות בהיכל, הפך למסורת בקריית עקרון, כמו הדלקת נרות החנוכה במתחמים השונים, את הפסטיבל מפיק מתנ"ס שבשבט והמאפשר לכלל התושבים לבוא וליהנות ממגוון רחב של פעילויות לכל המשפחה. החל מהילדים והנוער ועד לבוגרים ובני הגיל השלישי המתחברים למוסיקה מבית אבא.
אירועי התרבות הפכו במהלך חמש השנים האחרונות לשם דבר באזור כולו ותושבים מערים ומועצות בסביבה מתעניינים ורוצים לקחת חלק.תושבי קריית עקרון נהנו מיומיים של הופעות בפסטיבל האורות בהיכל שאירח את כוכבת הנוער עדי הימלבוי, את המחזמר טוביה וחבורת 366, ואביהו מדינה בשיריו הידועים בכל הזמנים, אולם גולת הכותרת הינה פסטיבל מחול תימני בהשתתפות להקות מחול מהערים השונות בהשתתפות הזמר סגיב כהן שהקפיץ את הקהל על רגליו וסחף את הנוכחים בשירה וריקודים. לזכרו של יגאל בשן ז"ל ביצע הזמר את להיטו "יש לי ציפור קטנה בלב".
במהלך האירוע הופיעו להקות תימניות שפצחו בריקודים אליהם הצטרף ראש המועצה חובב צברי בריקוד תימני מסורתי
דוד צור מנהל המתנ"ס:
"אני מברך על ההזדמנות שניתנת לי להפיק אירועים מדהימים לטובת קריית עקרון ותושביה, באירועים הללו מושקעת מחשבה רבה ורצון לגעת במגוון רחב של תושבים מגילאים צעירים מאד ועד בכלל. אין שמח ממני לקבל משוב מתושבים שבאו ונהנו".
חובב צברי ראש המועצה :

"המדיניות של חינוך, תרבות וספורט בונים קהילה, מנצחת. ולנו בקרית עקרון ישנה קהילה משפחתית איכותית. כל פעם מחדש אני גאה בפעילות האיכותית והמקצועית הנעשית בקרית עקרון, יישר כח לכל העוסקים במלאכה."
הופעתו של אביהו מדינה:
סרטון הופעתו של סגיב כהן















להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.