שומרים על הקשר עם התושב! מהיום יוכלו תושבי מזכרת בתיה, לקבל עדכונים גם בוואטסאפ
כחלק מהשקיפות ושמירה על הקשר עם התושב, החליטה המועצה המקומית לפתוח קבוצת וואטסאפ ייחודית לתושבים זאת בנוסף לעדכונים במייל.

המועצה המקומית מזכרת בתיה ממשיכה בפעילות לשמירת הקשר עם התושב. לאחר קיום ישיבות המועצה המצולמות, ערוץ טלגרם וצ'אטים קבועים עם ראש המועצה, גבי גאון, כעת פותחת המועצה לתושבים את שירות הוואטסאפ. מהיום יוכלו תושבי מזכרת בתיה לקבל עדכונים שוטפים מהמועצה גם באמצעות הוואטסאפ.
להצטרפות, יש לבחור באחד מהקישורים הבאים:
bit.ly/2yWkSjA
bit.ly/2z0HiAa
bit.ly/305tlgq
bit.ly/2Z4fKof
bit.ly/31ym3C2
bit.ly/2yXiqcv
bit.ly/2Z8ycMh
שימו לב! - יש מגבלת מקום בקבוצות - במידה ולא הצלחתם להיכנס באמצעות קישור אחד, נסו את הקישור הבא בתור. במידת הצורך, תפתח המועצה קבוצות עדכון נוספות.
בנוסף הודיעה המועצה כי לאחר הסדרת רישום מאגר המידע, יוכלו התושבים לקבל שוב את ״חדשות ואירועי השבוע״ בדואר האלקטרוני.
מי שעוד לא רשום יכול להצטרף בקישור הבא: http://bit.ly/MBnewslist
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.