חובב צברי: "תלמידי כיתות א-ד בקריית עקרון יחזרו ללמוד 5 ימים בשבוע וכן תחזור פעילות הצהרונים"
לקראת פתיחת הלימודים ביום שישי 30.10 יפתח מתחם בדיקות קורונה ברחבת המועצה ללא צורך בהפניית רופא.

מערכת החינוך בקריית עקרון תעבוד החל מיום א' (1.11.20) במתכונת של 5 ימי לימוד פרונטליים בשבוע. המתכונת כוללת את הגנים, כיתות א' עד ד' ואת הצהרונים המועצה המקומית קריית עקרון, יחד עם צוות המנהלות נערכים למתכונת של 5 ימי לימוד, זאת על מנת לאפשר לתלמידים לחזור ללמידה ולהורים לחזור לשגרת העבודה. הצהרונים יחזרו אף הם לפעילות החל מיום א'.
אגף החינוך של המועצה ילווה את המהלך ויסייע לצוותי החינוך ויעקוב יחד איתם אחר התקדמות התלמידים בתחום הלימודי, החברתי והרגשי. בנוסף, המועצה קוראת לכלל צוותי החינוך, לתלמידים ולהורים לגלות אחריות אישית ולגשת ולהיבדק במתחם הבדיקות שייפתח מחר, יום שישי (30.10.20), ברחבת המועצה בין השעות
09:00 -14:00. הבדיקה היא ללא תשלום וללא הפנייה, נדרשת רק תעודת זהות.
ראש המועצה חובב צברי:
"קריית עקרון בראשותי שמה את החינוך בראש סדר העדיפות. הסבנו תקציבים ממקורות אחרים על מנת לפתוח את מערכת החינוך על הצד הטוב ביותר, כמובן תוך הקפדה מלאה על הנחיות משרדי החינוך והבריאות. התלמידים הם העתיד שלנו ומנהיגי המחר ומערכת החינוך שלנו אחראית לחנך את ילדינו להיות אזרחים טובים"
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.