הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סרטון! במסגרת אירועי יום המאבק הבינלאומי למניעת אלימות נגד נשים, יזמו בני הנוער במזכרת בתיה שירת המונים לשירן של קרן פלס ורוני אלטר ״באת לי פתאום

במועצה המקומית הודו תודה מי שנתן יד ולקח חלק במיזם ובמיוחד לתומר כלפון על ההובלה והניצוח על כל התהליך.

חנה קקיאשוילי

במסגרת אירועי יום המאבק הבינלאומי למניעת אלימות נגד נשים, יזמו בני הנוער במזכרת בתיה שירת המונים לשירן של קרן פלס ורוני אלטר ״באת לי פתאום״. המיזם הופק על ידי מנהיגות נוער של יחידת הנוער בשיתוף עם הרשות הישובית לביטחון קהילתי, בהתאם להנחיות והגבלות הקורונה.

בני הנוער הובילו את המיזם מתחילתו ועד סופו, כולל בחירת השיר, עיבודו, הזמנת בני הנוער, עיצוב חולצות, חלוקה לקפסולות, מדידת חום, צילום, נגינה, עריכה, הפקת הסרטון הסופי ועוד ועוד.

במועצה המקומית הודו תודה מי שנתן יד ולקח חלק במיזם ובמיוחד לתומר כלפון על ההובלה והניצוח על כל התהליך.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה