הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

היום (ראשון 24/1) יחל מבצע החיסונים לבני הנוער במזכרת בתיה המבוטחים בכללית (שנתונים 2003-2004) במרכז מפגשים

המגיעים לחיסון נדרשים להגיע עם הורה מלווה ולהצטייד בתעודות זהות של המתחסן ושל ההורה, כולל הספח ובכרטיס קופת חולים של המתחסן.

חנה קקיאשוילי
המועצה המקומית מזכרת בתיה בשיתוף קופת חולים כללית יפתחו היום ראשון, 24/1, את מבצע החיסונים לבני הנוער ביישוב. המבצע יתקיים בין השעות 12:00-16:00, לבני ובנות נוער תושבי מזכרת בתיה, ילידי השנים 2003-2004, מבוטחי קופת חולים כללית, במתחם החיסונים במרכז קהילתי ״מפגשים״.
המגיעים לחיסון נדרשים להגיע עם הורה מלווה ולהצטייד בתעודות זהות של המתחסן ושל ההורה, כולל הספח ובכרטיס קופת חולים של המתחסן.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה