פתיחת בית הכנסת הגדול במזכרת בתיה תדחה לסוף פברואר-תחילת מרץ 2022
בסיור שנערך במקום על ידי ראש המועצה, גסי גאון ומהנדסת המועצה הוחלט על דחיית הפתיחה על מנת לבצע את כל העבודות התשתית במקום.

השבוע בוצע סיור בראשות ראש המועצה ובהשתתפות מהנדסת המועצה, נציגת אדריכלית השימור והקבלן המבצע, במתחם בית הכנסת שעובר בימים אלו עבודות שימור.
בשלב זה נמשכות עבודות הפיתוח סביב בית הכנסת והמבנה המשלים, בדגש על איטום בית הכנסת וחידוש תשתיות (מים, ביוב, ניקוז וכו׳).
לאור הממצאים בשטח ומתוך נחישות לבצע את הפרוייקט החשוב והרגיש הזה ביסודיות ובמקצועיות הנדרשת, הנחה ראש המועצה לבצע את כלל עבודות התשתית סביב בית הכנסת בהתאם לבדיקות המחמירות ביותר. המשמעות היא דחיית פתיחת בית הכנסת במספר שבועות, לקראת סוף פברואר- תחילת מרץ הקרובים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.