הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רוכב אופניים נהרג בתאונה במזכרת בתיה

אוטובוס פגע ברוכב

אבי בר

בשעה 10:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון. על רוכב אופניים חשמליים שנפגע מאוטובוס בשדרות מנחם בגין במזכרת בתיה. חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של רוכב האופניים גבר בשנות ה60.


חובש רפואת חירום במד"א ישראל אזולאי סיפר:

"כשהגענו למקום ראינו רוכב אופניים חשמליים לכוד מתחת לאוטובוס כשהוא מחוסר הכרה עם חבלה רב מערכתית. הוא היה ללא דופק וללא נשימה ניסינו להעניק לו טיפול רפואי תוך כדי חילוצו. לאחר שחולץ נאלצנו לקבוע את מותו."


עדכון המשטרה

המשטרה עכבה לפני זמן קצר לחקירה נהגת אוטובוס בחשד למעורבות בתאונת דרכים קטלנית במזכרת בתיה


בוחני התנועה של מרחב שפלה פתחו לפני זמן קצר בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית במזכרת בתיה במעורבות אוטובוס ואופניים חשמליים.


עפ"י גורמי רפואה, כתוצאה מהתאונה נפגע רוכב האופניים שזהותו טרם ידועה ומותו נקבע במקום.


בוחני התנועה של משטרת ישראל הגיעו לזירה ואוספים ממצאים, במסגרת חקירת נסיבות התאונה, במסגרתה עכבו לחקירה את נהגת האוטובוס בחשד למעורבות בתאונה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה