כחלק מהנצחת זכר השואה וסיפורי הניצולים במהלך חודש מרץ ייפתח קורס שגרירי זיכרון - מספרים את סיפור שורדי השואה בגוף ראשון לתושבי מזכרת בתיה
מדובר על קורס בן 10 מפגשים, במסגרתם תלמדו לבצע תחקיר, לאסוף עדויות, לכתוב ולערוך את הסיפור ולהציגו בפני קהל.

מועצה מקומית מזכרת בתיה, מ.א חבל יבנה, מ.א ברנר ואשכול רשויות שורק דרומי מזמינים את התושבים לקחת חלק ביוזמה החברתית "שגרירי זיכרון" בגוף ראשון: לספר את זיכרון השואה בגוף ראשון. קורס בן 10 מפגשים, במסגרתם תלמדו לבצע תחקיר, לאסוף עדויות, לכתוב ולערוך את הסיפור ולהציגו בפני קהל.
העמותה, שהוקמה על ידי בן לניצול שואה, דודי רונן, מקיימת את הקורס כבר מספר שנים, והשנה צפוי להתחיל בסיוע תקצוב של אשכול שורק דרומי.
המיזם מלמד בני משפחה, דור שני ושלישי, ואנשים ללא זיקה משפחתית לספר את סיפורי הגבורה של ניצולי השואה בגוף ראשון, כך שהסיפור מועבר למאזינים כפי מי שעבר אותו, הגורם למרצה וגם למאזינים להתחבר בצורה יותר מעמיקה ואישית.
הקורס ילווה ע"י צוות רב ניסיון:
▪️ שרון אלכסנדר - שחקן ומנחה סדנאות משחק
▪️ דודי רונן - מייסד המיזם "בגוף ראשון"
▪️ נעם אלמוג - מנחה סדנאות
▪️ מירי שחם - עורכת תוכן ומנחת סדנאות כתיבה
הקורס יתקיים בימי שני, החל מה- 20.3 | 18:00-21:00| במושב קדרון. מחיר מיוחד לתושבים: ₪600 לכל הקורס.
הרשמה ופרטים נוספים כאן: https://bit.ly/2YLCmjg
ניתן גם לפנות אל דודי רונן בטלפון: 054-5773311.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.