מועצת מזכרת בתיה חנכה את מבנה המפעל המקדם תעסוקה רב נכותי שעבר שדרוג
במסגרת השיפוץ, נוספה למפעל ״הקונכייה״ - חנות למכירת מתנות הנארזות על ידי מועסקות ומועסקים במפעלים מוגנים ברחבי הארץ. החנות תיפתח לציבור בהמשך .

מועצת מזכרת בתיה ערכה השבוע את טקס הפתיחה המחודש של המפעל המוגן המעסיק עשרות בוגרות ובוגרים עם מוגבלויות. הטקס התקיים במעמד ראש המועצה, גבי גאון, שמואל ויינגלס מנהל הקרן לפיתוח שירותים לנכים בביטוח הלאומי, תמי אילון מנהלת תחום תעסוקה בביטוח הלאומי, ריבה מוסקל מנכ״לית קרן של״ם, אלי בנטאטה מנכ״ל גשר, יוספה הרפז ממונה מחוזית על מינהל מוגבלויות במחוז תל אביב והמרכז של משרד הרווחה והביטחון החברתי ונעמה צימרמן גולדנברג מפקחת מוגבלויות במחוז תל אביב והמרכז של המשרד.
המפעל המוגן מעסיק עשרות בוגרות ובוגרים עם מוגבלויות ומהווה עבורם בית שני. במסגרת השיפוץ, הוספנו למפעל את ״הקונכייה״ - חנות למכירת מתנות הנארזות על ידי מועסקות ומועסקים במפעלים מוגנים ברחבי הארץ. החנות תיפתח לציבור בהמשך.
ראש המועצה ומנהלת המחלקה לשירותים חברתיים במועצה, גיה בר קופל, הודו לנציגי הביטוח הלאומי, קרן שלם ומשרד הרווחה והביטחון החברתי אשר יחד עם המועצה, סייעו בשיפוץ ובאבזור של המפעל, לרווחת המועסקים והמועסקות. תודה מיוחדת ליהודה לבן, המנהל של המפעל, לעינת שפירא, מנהלת המפעלים המוגנים בגשר, לעו״ס אסתר הרצוג מאיו מהמחלקה לשירותים חברתיים של המועצה לומועסקים ולמועסקות של המפעל.
ראש המועצה גבי גאון:
לראות את הפנים המחייכות של המועסקים והמועסקות היה שווה את הכל. תהנו ותתחדשו - הכי מגיע לכן.ם
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.