הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בזכות תושבי מזכרת בתיה נשלחו חבילות לילדי הדרום ולחיילים- איסוף התרומות נמשך במרכז מתו"ק במועדון האיגואנה בימים ראשון, שלישי, וחמישי

מועדון האיגואנה נמצא צמוד למבנה המועצה בשד' אליהו 4

חנה קקיאשוילי

מאז תחילת הלחימה קהילת מזכרת בתיה פתחה את הלב למען המשפחות והחיילים ובזכותם נשלחו חבילות של צעצועים וציוד יצירה לילדי נתיבות, חבילות של צעצועים וציוד יצירה לילדי אשקלון חבילות לחיילים ולחיילות בצפון ובדרום. בתרומות לקחו חלק גם ילדי בתי הספר והגנים וצוות מרכז מתו"ק שאוספים את התרומות ומכינים את החבילות.

המרכז פועל במועדון הנוער האיגואנה (הצמוד למבנה המועצה בשד׳ אליהו 4) מוזמנים להמשיך להביא ציוד בימים: ראשון, שלישי וחמישי, בין השעות 12:00-18:00!



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה