התחנה הראשונה הייתה ביד חנה, שם נדונו הגורמים המזהמים של הנחל, כגון ביוב, מפעלים מעבר לקו הירוק ותעשיית השמן זית. כמו כן, נלמד על חלוקת המים בנחל עם הרשות הפלסטינית והגדר המחלקת את הנחל.
בהמשך, נסעו התלמידים לנחל הצבים, שם נחשף כי נחל אלכסנדר הוא הנחל המזוהם ביותר בארץ, אך עדיין מהווה מקום מחייה לצבים רבים. בתחנה זו נדונו הגורמים המעורבים בזיהום הנחל, הפוטנציאל הכלכלי אם הנחל היה נקי, והחשיבות הסביבתית שלו.
התחנה האחרונה הייתה שפך נחל אלכסנדר, שם הנחל נשפך לים ומזהם את הסביבה הקרובה. במהלך הסיור, התלמידים קישרו את הנושאים שנלמדו בכיתה למקרים אמיתיים והשפעתם הישירה על חייהם.
הסיור אורגן על ידי שרמיאן, והשתתפו בו גם מע"ר ונהג האוטובוס שליוו את התלמידים. תודה מיוחדת לשקד שליוותה את הקבוצה.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.