שוטרי מחוז מרכז ויאחב"ל סיכלו פיגוע פלילי בנתניה: קטנוע ממולכד נוטרל בלב שכונת מגורים בערב יום הזיכרון

שוטרי מחוז מרכז והיאחב"ל הצליחו לסכל אמש פיגוע פלילי בנתניה, כאשר ניטרלו קטנוע ממולכד בלב שכונת מגורים.
שוטרי תחנת נתניה בפיקוד מפקד התחנה - נצ"מ שרון מנור בשת"פ היחידה הארצית לחקירת פשיעה חמורה ובינלאומית (יאחב"ל), חשפו בערב יום הזכרון "קטנוע נפץ" שעפ"י החשד אמור היה להתפוצץ כחלק מפעילות פלילית.
עם קבלת הדיווח בדבר האופנוע הממולכד נפרסו השוטרים במהירות ובמקצועיות ובודדו את הזירה על מנת למנוע סכנה מדיירי הבניין.
בתוך כך, חבלן משטרה ניטרל את המטען והעביר את פריט האמל"ח להמשך מיצוי ראיות במעבדות החבלה והזיהוי הפלילי, לצד בחינת ממצאים נוספים בסביבת הזירה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.