ראש כנופיית פשע שהוסגר מהונגריה נעצר בחשד לאירוע ירי במושב נופך בו נפצעו שניים

היחידה המרכזית של מחוז ת"א עצרה לפני זמן קצר ראש כנופיית פשע שהוסגר בצו בינלאומי בחשד לביצוע אירוע ירי ופציעתם של 2 קורבנות.
כזכור, בתאריך 5.1.25 בסמוך לשעה 20:00 התקבל דיווח אודות אירוע ירי במושב נופך במסגרת סכסוך בין כנופיות פשע. כתוצאה מהירי נפצעו שני צעירים באורח בינוני שהתפנו לקבלת טיפול רפואי בבית חולים.
במסגרת החקירה שנוהלה בימ"ר ת"א, הוגשו בעת ההיא כתבי אישום נגד 7 חשודים שחלקם היו מעורבים בירי. החשוד, בן 24 תושב ת"א, שהוסגר הערב מהונגריה ונגדו הופץ צו הסגרה בינלאומי באמצעות המחלקה לתפקידים מיוחדים בחטיבת המודיעין של משטרת-ישראל, היה מעורב באירוע ירי שגרם לפציעתם של 2 קורבנות. כאמור, במשך תקופה ארוכה שהה החשוד בחו"ל והערב נסגר המעגל עם נחיתתו בשדה התעופה, נעצר על ידי בלשי הימ"ר והועבר לחקירה. בכוונת המשטרה להביאו מחר בפני בית משפט השלום בת"א לדיון בהארכת מעצרו.
מעצר זה מצטרף לרצף מעצרים ופענוחים משמעותיים מאוד שהיחידה המרכזית הובילה בתקופה האחרונה, ובמשטרה מציינים כי ארגוני הפשיעה והכנופיות האלימות נפגעו באופן קשה מפעילות ממוקדת ומקצועית של מחוז ת"א, וכי ימשיכו לפעול בעוצמה ובנחישות כלפי גורמים עבריינים הפוגעים בתחושת הביטחון של האזרחים.
צילומים:קרדיט צילום דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.