סניף חדש של רשת "ארומה" נפתח בכפר עזה עם גרפיטי מרגש להנצחת חן בן אבי ז"ל, יובל סלומון ז"ל ושישה לוחמי דובדבן שנפלו ב-7/10

רשת בתי הקפה "ארומה" פתחה סניף חדש בקיבוץ כפר עזה, לאחר שנה של עבודות הקמה. בית הקפה, שנפתח אתמול, נושא על קירותיו גרפיטי ייחודי המוקדש להנצחה.
בציור הגרפיטי מונצחת חן בן אבי ז"ל, שעבדה בסניף "ארומה" באורים ונרצחה במסיבת הנובה ב-7 באוקטובר. לצידה, מונצח יובל סלומון ז"ל, תושב כפר עזה, שהיה לקוח קבוע וחבר קרוב של צוות הסניף באורים.
בנוסף, על הדובדבנים המופיעים בגרפיטי, צוינו ראשי התיבות של שמותיהם של ששת לוחמי יחידת דובדבן שנפלו בקרבות הגבורה בקיבוץ כפר עזה באותו היום.
מהרשת נמסר כי הציבור מוזמן לבקר בסניף החדש, במיוחד בעת הזו ובמקום זה.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.