בעקבות המצב הביטחוני: משרד הבינוי והשיכון יעניק לקבלנים עד 50,000 שקלים להצבת מיגוניות במתחמי בנייה

ועדת המכרזים העליונה של משרד הבינוי והשיכון אישרה השבוע הוראת שעה, המאפשרת לקבלנים לקבל מענק של עד 50,000 שקלים לצורך רכישה, השכרה והצבה של מיגוניות באתרי עבודה בפרויקטים המבוצעים עבור המשרד.
ההחלטה התקבלה על רקע המצב הביטחוני ובהמשך למבצע "שאגת הארי", במטרה לאפשר המשך עבודה בטוחה ורציפה באתרי הבנייה, בהתאם להנחיות פיקוד העורף. הוראת השעה חלה על קבלנים המבצעים עבודות בפרויקטים של המשרד, ומעניקה את המענק לכל חוזה עבודה, לצורך הצבת פתרון מיגון זמני באתרי הביצוע.
במשרד הבינוי והשיכון מסבירים כי המהלך נועד לחזק את בטיחות העובדים והציבור באתרי הבנייה, וכן לאפשר רציפות תפקודית בענף הבנייה, אשר הוגדר כמשק חיוני במיוחד בתקופת חירום.
שר הבינוי והשיכון, חיים כץ, מסר: "בהמשך למהלך שהובלנו להגדרת ענף הבנייה כמשק חיוני, המאפשר רצף פעילות ועמידה ביעדים, אישרנו מענק לשמירה על ביטחון העובדים ולמימון מרבית העלות להצבת מיגוניות באתרי הבנייה."
מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, הוסיף: "בזמן חירום, הבטיחות לפני הכול. אנו קשובים לשטח ולכן קידמנו במהירות מענה ייעודי לפרויקטים של המשרד. מחוזות המשרד והחברות המנהלות פועלים מול הקבלנים להצבת מיגוניות בזמן קצר, כדי להבטיח גם בטיחות בשטח וגם המשך עבודה סדירה."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.