הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות מצב החירום: משרד הבריאות פתח עשרות מסגרות חינוכיות עבור 3,200 מילדי הצוותים הרפואיים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד הבריאות
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד הבריאות

משרד הבריאות הודיע כי במסגרת ההיערכות לעתות חירום ועל מנת לאפשר לצוותים הרפואיים להתמקד בהצלת חיים, הוקם מערך נרחב של מסגרות חינוכיות ייעודיות עבור ילדי עובדי המערכת. היוזמה נועדה לסייע למשפחות בסקטור הרפואי ולהבטיח את הרציפות התפקודית של מערכת הבריאות והמדינה.

על פי הנתונים שפרסם המשרד, עד כה נפתחו 40 מסגרות בבתי חולים כלליים, פסיכיאטריים, גריאטריים ושיקומיים. במקביל, הוקמו מסגרות נוספות בשיתוף קופות החולים: 37 מסגרות נפתחו על ידי קופת חולים כללית, ארבע על ידי קופת חולים מאוחדת, ומסגרת אחת על ידי קופת חולים לאומית.

נכון לעת עתה, המערך מספק מענה יומיומי ל-3,200 ילדים בגילי 3 עד 12. הפעילות מתקיימת למשך שמונה שעות מדי יום בתוך מרחבים מוגנים תקניים. המסגרות מופעלות בליווי צמוד של רכזים ומדריכים, ומצוידות בערכות הפעלה מגוונות לרווחת הילדים.

במשרד הבריאות ביקשו להביע הערכה לצוותים הרפואיים על מסירותם, תוך שציינו כי הפעלת המסגרות נועדה לאפשר לצוותים פניות נפשית ומעשית להמשך ביצוע משימותיהם החיוניות.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה