פעילות ממוקדת של ימ"ר חוף בסיוע כוחות נוספים תוך הפעלת מיטב האמצעים העומדים לרשות המשטרה הביאו אתמול למעצרה של חוליית גנבי רכב תושבי ג'נין בשנות העשרים והשלושים בעת גניבת כלי רכב בקריות.
מחומרי החקירה עולה כי חמשת חברי החולייה נהגו להשתמש בתעודות זהות ישראליות מזוייפות על מנת להכנס ולהשאר בתחומי ישראל ואף שכרו דירת מיסתור בחיפה בה נהגו לשהות.
כן עולה מחומרי החקירה כי החוליה שהיתה בעלת מבנה מבצעי של ראש חוליה, איש מבצעים וגנבי רכבים, נהגה להשתמש באמצעי טכנולגים ובמחשבי רכב על מנת לעקוף את מערכות ההגנה של הרכבים אותם בחרו לגנוב ולהעבירם למשחטות רכבים בשטחים.
מעצרם של חברי החולייה התאפשר אתמול בשעות הבוקר לאחר שכח משולב של המשטרה סגר על חברי החולייה בעת שניסו לגנוב שני רכבים בקריות לא לפני שהחשודים ניסו להמלט תוך שהם מנגחים ניידות של המשטרה.
מעצרם של שניים מהחשודים הוארך אתמול עד ה-20.2 ושל שלושת החשודים האחרים עד ה-19.2 בבימ"ש עכו בשעות הערב.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות חדשות ישראל להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.