בת ים: פועל כבן 30 התמוטט באתר בנייה עקב מכת חום ופונה במצב אנוש לבית החולים וולפסון תוך כדי פעולות החייאה

דוברות מד"א: בשעה 13:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על פועל מחוסר הכרה עם מכת חום באתר בנייה בדרך מנחם בגין בבת ים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח וולפסון, גבר כבן 30 במצב אנוש, תוך כדי פעולות החייאה, עם סימני מכת חום.
פראמדיקית מד"א אנה מינס וחובש רפואת חירום במד"א ישראל צאידי, סיפרו: "הובילו אותנו אל הפועל ששכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. הוא היה מאוד חם למגע, התחלנו בפעולות החייאה שכללו עיסויים הנשמות ומתן תרופות ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו אנוש."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.