צביקה ברוט: "האתגר הגדול ביותר בתחום התחבורה הציבורית בעיר הוא להרגיל את הציבור לנושא הנת"צים ולהעביר את הציבור לתחבורה ציבורית"; המטרו יהיה מה שישנה את כללי המשחק"

במסגרת הפוסקאסט של נתיבי איילון בנושא תחבורה, נערך מפגש עם ראש עיריית בת ים אשר דיבר על אתגרי התחבורה בבת ים.
לדבריו האתגר הגדול ביותר של העיר הוא להרגיל את הציבור לפרוייקט הנת"צים ולהעביר את הציבור לתחבורה ציבורית. בנוסף הוא דיבר על השימוש בטכנולוגיה והשימוש במערכת מנת"ם (מרכז ניהול התנועה של גוש דן) אליו הצטרפה העיר שעזרה לפתור בעיות משמעותיות כגון נושא גל הירוק בעיר כמו למשל בציר יוספטל, שכעת ניתן לעבור אותו תוך רבע שעה במקום 40 דקות כפי שהיה בעבר. כמו כן מסייע בפתרון מהיר יותר של תקלות ובצורה אפקטיבית יותר.
בראייה עתידית ברוט חושב שהמטרו הוא מה שישנה את כללי המשחק בגלל שקצב גידול האוכלוסייה בבת ים הוא מאוד מאוד גדול והשימוש בתחבורה ציבורית הוא הגבוה ביותר בארץ.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחהמדינה מטמינה את ראשה בחול. כולם יודעים שעל מנת לעודד את האוכלוסייה לתחבורה ציבורית, צריך לפתות אותה בהתאם. תחבורה נוחה, יעילה וזולה. כל יום שעובר אנו רחוקים מזה יותר11.08.25 11:41 תגובה
- אורחהאתגר השני צריך להיות אכיפה פעילה לתרבות הנהיגה בעיר .השלישי טיפול בקטנועים וקורקינטים שמסכנים את עצמם ואותנו11.08.25 11:46 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: