הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כתבי אישום הוגשו נגד שישה נאשמים במעשי שוד אלימים בתל אביב ובת ים

חנה קקיאשוילי

פרקליטות המדינה הגישה לאחרונה לבית המשפט המחוזי בתל אביב מספר כתבי אישום ובקשות מעצר עד תום ההליכים נגד כמה נאשמים שביצעו שוד במקרים שונים בתל אביב, בת ים ובני ברק, בהם שוד של אזרח נכה בעל מגבלה פיזית.

מכתב האישום שהגיש עו"ד דייויד סיט מפרקליטות מחוז תל אביב (פלילי) נגד ע' (24) מרמלה וקטין בן 17 מלוד, עולה כי לפני כשלושה שבועות, בשעת הלילה, צעד המתלונן שהינו בעל מגבלה פיזית וקושי בהליכה ברחוב לוינסקי בתל אביב כשבכיסו טלפון נייד וארנק. הנאשמים ששהו באותו זמן במקום והבחינו במתלונן אז ניגש אליו אחד מהם והציע לו סמים, אך הוא סירב והמשיך ללכת. מיד לאחר מכן החליטו הנאשמים לשדוד אותו, החלו לרוץ אחריו, איגפו אותו ודרשו באיומים שיוציא את מה שיש בכיסיו. השניים תקפו את המתלונן עד שנפל על המדרכה ואז נטלו ממנו את הרכוש ונמלטו. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירה של שוד בנסיבות מחמירות.

מכתב האישום שהגישה עו"ד דבורה אדגו מפרקליטות מחוז תל אביב (פלילי) נגד בני הדודים ע' (23) ו-ר' (19) מנפת יריחו, עולה כי בתחילת החודש הם שהו בישראל ללא אשרה וקשרו קשר לבצע שוד. השניים נכחו בשעת לילה ברחוב לוינסקי בתל אביב. באותה עת הלכו ברחוב בני זוג, כשאחד מהם נשא על כתפו תיק שבתוכו טלפון נייד וכסף מזומן בסך של כ-11,000 ₪. הנאשמים החישו צעדיהם לעבר בני הזוג, משכו בחוזקה בתיק והפילו את המתלונן שאחז בו על המדרכה, תוך שגררו אותו ובעטו בו. עמר, שהצטייד באקדח דמה, שלף אותו וכיוון לעבר בני הזוג. בשל חששו של המתלונן הוא שחרר את אחיזתו בתיק והשניים לקחו אותו ונמלטו מהמקום. כתב האישום מייחס לנאשמים ביצוע עבירות של שוד בנסיבות מחמירות וכניסה לישראל בניגוד לחוק.

מכתב האישום שהגיש עו"ד גדעון לקס מפרקליטות מחוז תל אביב נגד מ' (37) מתל אביב, עולה כי הוא הגיע למפתן ביתו של המתלונן, תושב בת ים שהתגורר בדירת קרקע, כשהוא אוחז בידו מוט ברזל ובכיס מכנסיו סכין יפנית, וביקש ממנו סיגריה וכוס מים. לאחר שהמתלונן נעתר לבקשתו והוא סיים את הסיגריה, ביקש ממנו להשתמש בשירותים והמתלונן נענה בחיוב. עם צאתו מהשירותים ביקש הנאשם כוס מים נוספת ובזמן שהמתלונן מזג לו מים החל לגעת בקופסת עץ שהייתה בדירה. בשלב זה ביקש ממנו המתלונן שיעזוב את הדירה. הנאשם בתגובה שלף את הסכין ממכנסיו הורה למתלונן לתת לו כסף ובין השניים החל מאבק עד שהמתלונן נפל לרצפה. בשל חששו מהנאשם אמר המתלונן שהוא ייתן לו 1,700 ₪ ולאחר שעשה כן, הנאשם נמלט מהדירה. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירה של שוד בנסיבות מחמירות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה