הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית בת-ים ממשיכה במסורת: תתקיים חלוקת כפות תמרים לסכך בחינם לתושבי העיר ביום שישי, 3.10.25, בשיטת דרייב-אין

צילום: דוברות עיריית בת-ים
צילום: דוברות עיריית בת-ים

עיריית בת-ים, בהובלת חטיבת תפעול ושפ"ע, ממשיכה גם השנה, בפעם השלישית במסורת האהובה ומזמינה את תושבי העיר להצטרף למבצע חגיגי ורחב היקף לחלוקת כפות תמרים לסכך. המהלך נועד להקל על הציבור בהכנות לקראת חג הסוכות, להשרות אווירה קהילתית מלכדת, ולהעניק לתושבים את האפשרות לבנות סוכה כשרה ומכובדת.

חלוקת הסכך תתקיים ביום שישי, 3.10.25, בין השעות 10:00–13:00, במתחם ייעודי ברחוב אהוד קינמון 47, בת-ים. ההשתתפות תתבצע על בסיס "כל הקודם זוכה", ותותר לתושבי העיר בלבד בהצגת תעודה מזהה.

על מנת להבטיח חוויה נעימה, מהירה ובטוחה – גם השנה תיערך החלוקה בשיטת דרייב-אין – עוצרים › מעמיסים › נוסעים. כל רכב יקבל את הסכך באופן מרוכז ומסודר, בליווי ובהכוונה של צוותי אגף הפיקוח העירוני.

העירייה מדגישה כי המהלך מבטא את מחויבותה של העירייה לרווחת התושבים ולשמירה על המסורת תוך מתן שירות איכותי, זמין ומסודר לכלל קהילת העיר.

עיריית בת-ים מאחלת לתושבות ולתושבים חג סוכות שמח.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה