הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צביקה ברוט מספר על סגירת המעגל בקבלת פרס החינוך הארצי לבת ים, 20 שנה אחרי שאביו ז"ל זכה בו כשעמד בראש מינהל החינוך בבת ים

חנה קקיאשוילי
אדיבות עמוד הפייסבוק של צביקה ברוט
אדיבות עמוד הפייסבוק של צביקה ברוט

ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, קיבל את פרס החינוך הארצי בטקס חגיגי שהתקיים בבנייני האומה. במעמד קבלת הפרס מידי שר החינוך, שיתף ברוט בהתרגשותו ובסגירת המעגל האישית עבורו.

"הפעם הקודמת שלי בטקס הזה הייתה לפני כמעט 20 שנה, כשאבא שלי קיבל את הפרס עבור בת-ים בפעם הראשונה", סיפר ברוט. אביו, שנפטר לפני חצי שנה, כיהן כראש אגף החינוך העירוני והוביל תכניות חינוכיות פורצות דרך. "היום סגרתי מעגל, כשהפעם אני קיבלתי את הפרס כראש העיר, בפעם השנייה בתולדות בת-ים", הוסיף.

ברוט פירט את הסיבות שהובילו לזכייתה של בת ים בפרס היוקרתי. לדבריו, העיר מובילה את החינוך בישראל לא רק בציונים אלא גם בערכים, ומשקיעה בתכניות פורצות דרך ובהובלה טכנולוגית. תכנית הלימודים בעיר כוללת, בנוסף למקצועות הליבה, גם שיעורי בינה מלאכותית, סינית, שחמט וגלישת גלים.

עוד ציין ראש העיר כי בת ים היא הרשות היחידה המעניקה חוג חינם לכל התלמידים עד סוף כיתה ד', ומטפחת את צוותי החינוך וההוראה. "ובעיקר - כי אנחנו לא משאירים אף אחד מאחור", הדגיש.

בסיום דבריו, התחייב ברוט להמשיך ולעבוד קשה כדי שהעיר תהיה ראויה לתואר. הוא הודה לשותפיו לדרך, ממלא מקום ראש העיר ומחזיק תיק החינוך אלי יריב, וראש מינהל החינוך נופר קפון, וכן לצוותי החינוך, להורים ולילדי בת ים.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה