ראש עיריית בת ים ציין היום שבע שנים בדיוק מאז נכנס לתפקידו. בדבריו הדגיש כי הוא ראש העיר הצעיר ביותר ומי שנולד וגדל בעיר כל חייו.
במסר שהעביר לתושבים, ציין ראש העיר כי אין זכות גדולה יותר מאשר לעבוד עבור העיר ותושביה. הוא התחייב להמשיך לפעול עם צוותו כדי להצדיק את אמון הציבור, תוך שמירה על ניקיון כפיים, מקצועיות ותיקון הליקויים הדורשים שיפור, זאת לקראת חגיגות ה-100 לעיר שיתקיימו בשנה הבאה.
במסגרת סיכום התקופה, מנה ראש העיר שורה של הישגים, ביניהם מינוי צוותים מקצועיים לתפקידי מפתח, חיסול הגירעון העירוני לראשונה, מאבק בשחיתות וביטול האיחוד בין יפו לבת ים. בתחום החינוך והרווחה צוינו פרויקט חוג חינם לכל ילד, הזכייה בפרס החינוך הארצי והגעה לשיא כל הזמנים בהישגי התלמידים בבגרויות.
עוד צוין כי במהלך השנים הוקמו ושופצו עשרות פארקים וגינות, הוקמה סיירת הביטחון "לביא", ונוסדו אירועי תרבות כגון פסטיבל אהבה על החוף, פסטיבל הבירה ופסטיבל המזרקות. כמו כן, תקציב ההשקעה בתשתיות הוגדל במאות מיליוני שקלים לשנים הקרובות.
לקראת השנה הקרובה, חשף ראש העיר כי צפויים להיפתח בעיר אולמות קולנוע חדישים, מלון חמישה כוכבים, סניף של רשות האוכלוסין ומסעדות חדשות ברמה גבוהה בטיילת.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה