תלמידי בית הספר יד מרדכי בבת ים ארזו עשרות חבילות שי לחנוכה עבור ילדים המאושפזים בבתי החולים בשיתוף עמותת עזר בנימין
רוח של נתינה נרשמה בבית הספר יד מרדכי בבת ים. במהלך השבוע האחרון, תלמידי כיתות א'–ב' התגייסו למבצע איסוף והביאו חטיפים, סוכריות, וופלים ודברי מתיקה נוספים.
בשיתוף פעולה עם ועד ההורים ועמותת 'עזר בנימין', נארזו עשרות חבילות שי. חברי מועצת התלמידים ונציגי הכיתות לקחו חלק פעיל במלאכה, כתבו ברכות מרגשות וצירפו הפתעות לחנוכה שסופקו על ידי העמותה.
החבילות שנארזו יחולקו לילדים המאושפזים בבתי החולים, במטרה לשמח אותם ולהביא אור לחג. בבית הספר הודו להורים ולילדים על שיתוף הפעולה, וכן לענת הרכזת החברתית ולנציגי המועצה על הובלת המיזם שהפך את החנוכה לחג של נתינה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.