הבוקר התקיים בבית חינוך גורדון לאומנויות בבת ים המופע "פסטי-גורדון", אירוע שסיכם את חגי האור בסימן נוסטלגיה, רב-תרבותיות וכישרון.
המופע הציג שילוב של חגי החורף השונים – חנוכה, נובי גוד וחג המולד, כשהם עטופים בהצדעה לפסטיבל שירי הילדים והפסטיגלים של העבר. על הבמה הופיעו נבחרות התיאטרון, המחול והמוסיקה של בית הספר.
המסר המרכזי שליווה את המופע היה "האור שבי הוא חשוב", מתוך מטרה להדגיש כי הכוח הטמון בקהילה הוא בחיבור ובקבלה של האחר, ללא קשר לחג אותו מציינים.
האירוע התקיים בהובלת מנהלת בית הספר, ענת ממן, וסגניתה הדר הראל כהן. על ההפקה האומנותית ניצחו המורים המקצועיים: חיים טל (תיאטרון, בימוי והפקה), בר מלול (מחול, כוריאוגרפיה ותנועה) ועדי עדוניה (מוסיקה, עיבודים ושירה).



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.