הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי בית הספר שובו בבת ים ציינו את יום התרבויות במסגרת יום שיא מיוחד שכלל חקר עדות, למידה חווייתית וטעימות

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק שובו בת ים
צילום מתוך דף הפייסבוק שובו בת ים

בבית הספר "שובו" בעיר בת ים התקיים יום תרבויות מיוחד, בו נפגשו עולמות הגאוגרפיה והתרבות לפעילות חינוכית מעשירה.

במסגרת הפעילות, התלמידים חקרו לעומק עדות ותרבויות שונות. יום השיא הגיע לסיומו כאשר התלמידים כיבדו את חבריהם לכיתה במטעמים מסורתיים המאפיינים את העדות השונות אותן חקרו.

בצוות החינוכי ציינו כי מדובר בלמידה דרך חוויה, המשלבת עשייה ורגש. בבית הספר הביעו גאווה בתלמידים על ההשקעה הרבה, היצירתיות שהפגינו והפתיחות שגילו לעולמות ולתרבויות שונות.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה