יום הפוך בבית הספר דוד אלעזר בבת ים: התלמידים הפכו למורים, למנהלות ולאב הבית
בית הספר "דוד אלעזר" בבת ים קיים שבירת שגרה מהנה עם אירוע בשם "יום הפוך", שבמסגרתו התחלפו התפקידים המסורתיים במוסד החינוכי: התלמידים הפכו למורים ולצוות בית הספר, בעוד שהמורים נכנסו לנעלי התלמידים.
במהלך יום הלימודים המיוחד, ניתן היה לראות במסדרונות בית הספר תלמידות שתפסו את תפקיד ההנהלה ואת תפקידה של תמר, בת השירות של בית הספר. בנוסף, תלמיד לקח על עצמו את תפקידו של שלומי, אב הבית. פעילות זו הגיעה גם אל כיתה ה'2, לשם הגיעה לביקור תלמידה שנכנסה לדמותה של "המורה נועה".
הפעילות כללה גם העברת מערכי שיעור על ידי התלמידים עצמם. כך למשל, תלמידי כיתה ב'1 הפכו למורים ליום אחד, תכננו מראש והעבירו שיעורים בכיתות. במקביל, תלמידות מכיתה ג'3 העבירו חוג בישול ייעודי לשאר התלמידים.
האירוע יוצא הדופן יצר אווירה מיוחדת ומרעננת במוסד החינוכי, כאשר המשתתפים כולם נכנסו לדמויות השונות שלהם בהתלהבות ובהנאה מרובה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.