שר הביטחון ובכירי צה״ל סיירו במרכז החירום של בת ים: ״סמל לניהול מקצועי לכל ערי ישראל״

שר הביטחון ובכירים בצה״ל קיימו ביקור מקצועי במרכז החירום העירוני של עיריית בת ים. מטרת הביקור הייתה ללמוד מקרוב על היכולות שפיתחה הרשות המקומית בתחומי הקשר עם הקהילה בשעות חירום, ניהול זירות נפילה, פעילות יחידת הרחפנים העירונית והיערכות העירייה לקראת אפשרות של פגיעה בתשתיות.
במהלך הביקור, שיבח שר הביטחון את התנהלות העירייה והגדיר את בת ים כסמל למנהיגות וניהול מקצועי, בשגרה ובחירום, מול כלל ערי ישראל. בנוסף, נציגי צה״ל שנכחו בסיור הודו להנהגת העיר על הסיוע שהעניקה בת ים לעיריות אחרות. סיוע זה התאפשר בזכות הניסיון המשמעותי שנצבר בעיר בעקבות ניהול זירת ההרס הגדולה במהלך מבצע ״עם כלביא״.
ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, מסר את הערכתו לצוותי העירייה המסורים, ובראשם להנהגת העיר, מנכ״ל העירייה והמנהלים, קב״ט העירייה, צוותי החירום העירוניים וכלל העובדות והעובדים אשר פועלים לילות כימים כדי לדאוג לתושבים בשגרה ובחירום כאחד.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.