הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב בת ים הפתיע פורץ בביתו: החשוד, תושב תל אביב

מערכת האתר
דוברות המשטרה
דוברות המשטרה

אמש התקבל דיווח מצד תושב בת ים על כך שזיהה פורץ בתוך ביתו. שוטרי תחנת בת ים הוזעקו למקום והחלו בסריקות אחר נתיב בריחתו של החשוד.


במהלך המרדף ובסיוע של אזרח שהכווין את הכוחות, זוהה החשוד כשהוא נכנס למחסן באזור התעשייה בעיר – שם פעלו השוטרים במהירות, איתרו ועצרו את החשוד.


בחיפוש שבוצע על החשוד נתפס רכוש החשוד כגנוב שכלל: תכשיטים, טלפון נייד ועשרות אלפי דולרים במזומן.


החשוד, בן 46, תושב תל אביב, נעצר והועבר לחקירה בתחנת בת ים. בהתאם לצורכי החקירה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט.


ממשטרת ישראל נמסר: "תגובה מהירה של השוטרים ובסיוע האזרח, הובילו למעצר של החשוד בסמוך להתפרצות. משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד עבירות רכוש, תוך מענה מיידי לפניות אזרחים ושמירה על ביטחונם".



צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה