הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא: חלוקת משלוחי המנות בבית הספר "דוד אלעזר" בבת ים התקיימה לאחר שנדחתה בשל מבצע "שאגת הארי"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק דוד אלעזר בת ים
צילום מתוך דף הפייסבוק דוד אלעזר בת ים

תלמידי בית הספר "דוד אלעזר" בבת ים קיבלו היום (ראשון) את משלוחי המנות שלהם, לאחר עיכוב שנוצר בעקבות המצב הביטחוני. חלוקת משלוחי המנות המאוחרת התקיימה בתוך כותלי בית הספר לחגיגת התלמידים, לאחר שנדחתה קודם לכן בשל מבצע "שאגת הארי".


מטעם צוות בית הספר נמסר כי למרות שתוכניות החג המקוריות נדחו, הדבר לא עצר את השמחה. במוסד החינוכי הדגישו כי היה להם חשוב שאף תלמיד לא יפספס את המסורת של קבלת משלוח המנות, וכי ההמתנה הייתה שווה עבור התלמידים שציפו לרגע זה. לסיום, הביעו במוסד החינוכי תקווה להמשך ימים שקטים ומהנים עבור כולם.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה