הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי בית הספר "יד מרדכי" בבת ים יצרו לב טביעות אצבע צבעוני ללימוד ערכי השונות והייחודיות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר יד מרדכי
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר יד מרדכי

תלמידי כיתה ג'4 בבית הספר "יד מרדכי" בבת ים השתתפו בפעילות חינוכית מרגשת בנושא שונות וייחודיות, במסגרת שיעור תרבות יהודית. הפעילות, בהנחיית המורה ליאת, עסקה במה שהופך כל תלמיד למיוחד במינו.

במהלך השיעור, למדו התלמידים על ערך השונות והרעיון שכל אדם מביא עמו לכיתה ולעולם כישרונות, אופי וגוון אישי אחר. כדי להמחיש את הנלמד ולהפוך את העברת המסר לחווייתית במיוחד, יצרו התלמידות והתלמידים יחד יצירת אמנות משותפת.

במסגרת הפעילות, יצרו הקבוצה לב גדול המורכב כולו מטביעות האצבע של ילדי הכיתה. כל טביעת אצבע הוטבעה בצבע שונה, במטרה לסמל את הייחודיות של כל אחד מהם. בבית הספר ציינו כי דרך תהליך היצירה, המסר שהופנם הוא שלמרות השוני, כולם חלק מקבוצה אחת מגובשת ושווה, בה כל אחד תורם את חלקו הייחודי ללב המשותף של הכיתה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה