בניגוד לכל הסיכויים: יהונתן שגל מבת ים, שנפצע אנושות בפיגוע, משתקם ושואף להתגייס לצה"ל

ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, ביקר השבוע בביתו של יהונתן שגל, תושב העיר אשר נפצע אנושות בפיגוע הרכבת הקלה לפני כשנה וחצי, בסמוך למועד גיוסו המתוכנן לצה"ל.
בעקבות הפציעה הקשה, שגל היה מורדם ומונשם במשך למעלה משנה. הוא סבל מפגיעות רב-מערכתיות ואיבד שתי כליות, טחול, לבלב, וכן חלק מהמעיים וחלק מהכבד. לדברי ברוט, הרופאים העריכו באותה העת כי סיכויי הישרדותו קלושים וכי מדובר בעניין של ימים ספורים.
חרף התחזיות הרפואיות, שגל השתקם כנגד כל הסיכויים וכיום הוא עומד על רגליו, הישג המיוחס במידה רבה גם לליווי ולתמיכת משפחתו. כעת, עומד על הפרק חלומו להשלים את גיוסו לצה"ל ולהשתלב בשלב מאוחר יותר בלימודים אקדמיים.
בעקבות המפגש, פנה ראש העירייה לראש אגף כוח האדם בצה"ל (אכ"א) במטרה לוודא כי הצבא יאפשר את גיוסו של שגל. ברוט הדגיש כי העירייה תמשיך ללוות מקרוב את שגל ואת יתר נפגעי הטרור תושבי בת ים, כחלק מהמחויבות העירונית שלא להשאיר אף תושב מאחור.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחרפואה שלמה ודברים טובים לדעתי זה היה הפיגוע ירי ברכבת הקלה הייתי בתוך הקרון השני ושכבתי על הרצפה עם שאר הנוסעים השם עשה לנו נס תודה לאל וראינו הכל , אני גרה בבת ים כל טוב לכולם.29.04.26 13:57 תגובה
- אורחעוד מעט ימלאו שנה להשארה מאחור של נפגעי הטילים במסגרת " עם כלביא". תזכורת לראש העיר......29.04.26 15:33 תגובה
- אורחיישר כח ליהונתן. בהצלחה והמון בריאות.29.04.26 15:35 תגובה
- אורחצא ולמד ראש העיר כיצד רון חולדאי ראש עיריית ת"א מטפל בנפגעי הטילים האירניים.29.04.26 15:37 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: