פעילות במציאות מדומה (VR) לאזרחים ותיקים עם ירידה קוגניטיבית במרכז היום בבת ים

מרכז היום לאזרחים ותיקים עם ירידה קוגניטיבית בבת ים משלב טכנולוגיות מתקדמות בפעילות היומיומית של באי המקום. באגודה לאזרח הוותיק בעיר מציינים כי הפעילות מדגישה שההתנסות הטכנולוגית אינה שמורה לצעירים בלבד.
לאחרונה, בנוסף לשילוב של עשרות משחקים אינטראקטיביים באמצעות מכשיר ה-OBIE, החלו במרכז להשתמש גם במשקפי מציאות מדומה (VR). מן האגודה נמסר כי המשתתפים במרכז מתנסים בטכנולוגיה החדשה, נהנים ומגלים עולמות חדשים, וכל זאת במסגרת סביבה מקצועית ובטוחה.
באגודה לאזרח הוותיק מזמינים משפחות המחפשות מסגרת עבור אזרחים ותיקים עם ירידה קוגניטיבית להירשם למרכז בבת ים ולהשתלב בפעילויות המוצעות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאיפה נמצא המרכז לקשיש בבת ים? יש טלפון?12.05.26 13:56 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: