הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי והורי קהילת בית הספר "תחכמוני" בבת ים צעדו ברחובות העיר לכבוד ירושלים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק תחכמוני בת-ים - ביה"ס ממ"ד
צילום מתוך דף הפייסבוק תחכמוני בת-ים - ביה"ס ממ"ד

ביום שישי נערכה תהלוכה ברחובות העיר בת ים לכבודה של ירושלים, בהשתתפות קהילת בית הספר ממ"ד "תחכמוני", שכללה את צוות ההוראה, התלמידים והוריהם.

במהלך הצעדה, התלמידים נשאו שלטים בנושא ירושלים שהכינו במסגרת לימודיהם, הניפו דגלי ישראל ובלונים, ושרו שירים המוקדשים לעיר.

הצעדה היוותה נקודת שיא בתהליך חקר שקיימו תלמידי שכבת ו' בסימן "על חומותייך ירושלים הפקדתי שומרים". במסגרת הפרויקט, התלמידים למדו על חללי מערכות ישראל ועיצבו דגלים שעליהם הונצחו שמות ותמונות הנופלים, לצד משפטים לזכרם.

בסיום התהלוכה התקיימה הרקדה בחצר בית הספר. הנהלת בית הספר הביעה את הערכתה להורים שהשתתפו ולצוות החינוכי על ארגון האירוע. כמו כן, נמסרה תודה לצוות השוטרים של משטרת בת ים ולקב"ט, ליאור קהלני, שליוו את הצעדה וסייעו באבטחתה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה