ב-22 ביוני ציינו בוגרי מחזור נ"א של בית הספר טבנקין בבת ים את סיום לימודיהם, והעלו מופע סיום בנושא "המירוץ לטבנקין".
בטקס נכחו ראש העיר, מר צביקה ברוט, מחזיק תיק החינוך, מר אלי יריב, ראשת מנהל החינוך, ד״ר בלה בסן, ומנהלת אגף היסודי, הגברת קארין אמינוב. המשתתפים נכחו באירוע ואיחלו הצלחה לתלמידים הבוגרים.
במהלך האירוע נמסרה הוקרה למחנכות השכבה - יפית קדם, מאיה קראוס, מעיין ריעני, מגי ליאון ואהובה כהן, על הובלת השכבה, וכן לתומכות ההוראה המלוות את הכיתות: יהודית, נועה ולורן. כמו כן, הובעה תודה לוועדים ולהורי השכבה על השותפות, ההתגייסות והליווי לאורך התקופה, ולשני על הפקת המופע.
מבית הספר נמסרה תודה לתלמידים על קיום טקס ומופע מושקעים, לצד איחולי הצלחה להמשך דרכם.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.