גבר כבן 80 שנמשה מהמים בסמוך לחוף הסלע בבת ים פונה לבית החולים וולפסון במצב אנוש, תוך כדי פעולות החייאה.
לפי דוברות מד״א, הדיווח על המקרה התקבל בשעה 15:15 במוקד 101 של מד״א במרחב איילון. בדיווח הראשוני נמסר כי מדובר בגבר כבן 60, ובעדכון מאוחר יותר נמסר כי גילו כ-80.
חובשים ופרמדיקים של מד״א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים כשמצבו קריטי.
חובש בכיר יוסף כורדי והחובש אופק אלזם, מיחידת האופנועים של מד״א, סיפרו: ״הגענו עד לקו החוף באמצעות אמבולנס 4X4 ייעודי וראינו עוברי אורח שמבצעים פעולות החייאה בהדרכת מוקד 101 של מד״א, לאחר שנמשה מהמים. המשכנו במתן הטיפול הרפואי מציל החיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קריטי ואנחנו נלחמים על חייו״.
סרטון:
סרטון:
סרטון:



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה





אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.