הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לאור הביקוש: סדנת סטיילינג תרפי נוספת תיפתח בבת ים ב־2.12.26 – 10 מפגשים במרכז קהילתי עופר

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק אפ 60 פלוס - בת ים
צילום מתוך דף הפייסבוק אפ 60 פלוס - בת ים

בעמוד אפ 60 פלוס – בת ים פורסם כי לאור הביקוש נפתחת סדנה נוספת לסטיילינג תרפי. הסדנה תתקיים במרכז קהילתי עופר, ברחוב הרבנים 5 בבת ים.

לפי פרטי הסדנה, סטיילינג תרפי היא גישה טיפולית וייעוצית המשתמשת בבגדים ככלי להתפתחות אישית, לחיזוק דימוי הגוף ולשיפור הרווחה הנפשית. הסדנה תכלול התנסות חווייתית, הדגמות עם בגדים ואקססוריז, שיח משתף ומקרב, עבודה עם קלפים טיפוליים, הקרנת סרטונים שונים, תרגילי כתיבה רפלקטיבית ויצירה.

מועד תחילת הסדנה הוא 2.12.26, ומועד הסיום המפורסם הוא 2.3.27. בפרסום מצוין כי הסדנה כוללת 10 מפגשים בימי רביעי, בשעות 10:00–13:00. המחיר המפורסם הוא 100 ש״ח.

לפרטים ניתן לפנות לרחל, מנהלת מרכז אפ 60 פלוס, בנייד 050-9250117 (הודעות וואטסאפ בלבד), או בטלפון המשרד 03-5646963.

להרשמה לסדנה | לאתר אפ 60 פלוס



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה