צעירים יהודים מארה"ב וקנדה שלימדו את תלמידי בת ים אנגלית בחודשים האחרונים במסגרת פרויקט מסע, עוזבים את ישראל וממש בקרוב עתידה להגיע קבוצה חדשה במקומם .
ראש העיר בירך את משתתפי הפרויקט ומסר את תודת תושבי העיר בת ים .

לאחר 10 חודשים, משתתפי פרויקט מסע בשיתוף עם הסוכנות היהודית חוזרים לארצם וזאת לאחר שגרו ובילו בבת ים ולימדו את ילדי העיר אנגלית בבתי הספר השונים
מדי שנה אלפי צעירים יהודים מגיעים לישראל מכל רחבי העולם על מנת להכיר את ישראל לעומק ובכדי לפתח את אישיותם ועצמאותם. המפגש עם החברה הישראלית, החיבור למורשת ולתרבות בשילוב עם האתגר המקצועי והמרחק מהבית תורם לעיצוב אישיות המשתתפים, מחזק את זהותם היהודית ומעמיק את הקשר עם ישראל. פרויקט מסע מוביל ומעצב את מרחב התכניות לצעירים יהודים בתפוצות שרוצים להגיע ולחיות שנה בישראל .
ראש העיר צביקה ברוט בירך את משתתפי הפרויקט בעמוד הפייסבוק שלו , ומסר את תודתו ואת תודת תושבי העיר למשתתפים בפרויקט ובירך את הקבוצה הבאה שכבר בדרכה לישראל .
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.