הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"אתה טינופת, הלוואי שתמות... אתה זבל" הם רק חלק מ"המחמאות" "אותן מקבל ראש עיריית בת ים מאז כניסתו לתפקיד, כך כתב הבוקר בדף הפייסבוק שלו.

ציון ט' באב כיום מחשבה, של תיקון של מחשבה מחדש כך טען ברוט בפוסט שפירסם

לימור עידן


היד הקלה על המקלדת: מוקדם יותר היום ,11.8 פירסם ראש עיריית בת ים צביקה ברוט בדף הפייסבוק שלו מסר ברור מאוד לכל כותבי הנאצה בדפי הפייסבוק אשר מעבירים ביקורת על דבריו ועל מעשיו בעירייה מאז כניסתו לתפקיד לפני כ8 חודשים .

צביקה ברוט מספר על חייו מאז שנכנס לתפקיד,הוא כותב על עזיבתו מתפקיד בכיר בו הרוויח יותר ומעבר לשירות הציבור, עבודה שבה יוכל לתת יותר לציבור הבת ימי אותו מכיר ואיתו גדל.

את תגובות הנאצה שמקבל ברוט על בסיס יומי צירף לפוסט ובו טען כי תמיד נכון לקבל ביקורת אך ניתן לעשות זאת בדרך שלא משפילה, משמיצה ופוגעת בכל אדם הנמצא בעבר השני של המקלדת .


להלן הפוסט אותו כתב הבוקר ראש עיריית בת ים :

עלוב נפש.
סמרטוט רצפה.
שקרן.
טינופת.
אלה רק חלק מה״מחמאות״ שחבריי ראשי הערים זוכים להן בפייסבוק מתושבים, מדי יום. קשה להבין מה גורם לאנשים להיות ארסיים כל כך כשהם מאחורי המקלדת.

תחשבו על זה, למשל: לפני 8 חודשים עזבתי תפקיד בכיר, שבו עבדתי פחות קשה והרווחתי יותר, כדי לשרת את הציבור ולהחזיר אהבה לעיר שבה נולדתי וגדלתי.
הצוות שלי ואני עובדים עד אמצע הלילה, מדי יום. הודעתי שבשנה הראשונה אוותר על רכב ודלק, וכל ההוצאות הללו על חשבוני. אפילו שילמתי מכיסי עשרות אלפי שקלים (!) על נסיעות עבודה לחו״ל, שהעירייה הייתה אמורה לממן, כדי לשמש דוגמא ולחסוך.
כמוני עשו ראשי ערים צעירים נוספים בכל רחבי הארץ. גם הם עזבו חיי נוחות כדי לתרום לשירות הציבורי. כולנו גם מצליחים לפעול בניקיון כפיים ולהביא להישגים גדולים, למרות שהעבודה רק החלה ויש עוד הרבה מה לעשות.

בתגובה קיבלנו, כל אחד בתורו, את תגובות הנאצה. אותם אנשים חסרי סבלנות שמקללים בפייסבוק היו יכולים לפרגן, או למתוח ביקורת בצורה עניינית (כמו שעושים אחרים, ותודה להם על זה). אבל יש יותר מדי כאלה שבוחרים להשמיץ, להשפיל, לפגוע. בלי סיבה אמיתית.

היום תשעה באב. יום של מחשבה, של תיקון.
היום הזה אפשר לבחור מחדש: לחשוב היטב אם אנחנו בוחרים להצטרף למועדון השנאת חינם, או להוביל את קבוצת אהבת החינם. לבדוק עם עצמנו, כישראלים גאים, אם אנחנו רוצים לשמש לילדים שלנו דוגמא חיה של ניבולי פה ועימותים, או דווקא להיות עבורם סמל של נועם הליכות והתנהגות נאותה.

בגלל שנאת חינם חרבה ירושלים.
בזכות אהבת חינם היא נבנית מחדש.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • אני בז לשפה הירודה הזו. מדובר בראש עיר חדש שהגיע כדי לעשות שינוי משמעותי בחיי התושבים. לא הגיע כי חיפש עבודה אלא באמת עם כוונות טובות. הוא מביע עניין וקשוב וצורכי התושבים. אפשר לבקר, אך לא ברמה האישית ובשפה המטונפת הזו. השימוש בשפה ובביטויים כאלה הם תעודת עניות לחינוך ולערכים שעליהם גדלו אותם אנשים.
    11.08.19 21:10 תגובה
    • מסכימה לכל מילה. עצוב מאוד!
      11.08.19 23:11 תגובה
  • תושבים " נמוכים" מדברים בשפה כזאת חבל...
    11.08.19 21:25 תגובה
  • יש לא מעט חולי נפש שכותבים מילים שלא אומרים אפילו לאוייב מה שבטוח שחבל להתייחס בכלל לאנשים מסוג כזה. זה הזבל האנושי בדרגה הנמוכה ביותר אני מציע אם יש אפשרות לאתר אותם ולתבוע דיבה במאות אלפי שקלים ילמד לקח. ואחרים יחשבו פעמיים מה לרשום
    11.08.19 21:48 תגובה
    • מה הקשר בין חולי נפש לקללות הללו ? רק אדם נבער כמוך מסוגל לאמירה כזו. מי שיורד כל כך נמוך זה את/ה שפוגע/ת באוכלוסייה שהכי זקוקה להכלה. הבורות .. הבורות
      13.08.19 13:59 תגובה