שי מזרחי ומיכל טל תלמידות כיתה ח' מבית הספר בית וגן דרכא, יצאו במיזם כיתתי לניקוי ושמירה על חופי בת ים
התלמידות חזר נרגשות ומלאות מוטיבציה לעשות את הדבר שוב ואף לגרור אחריהן את שאר בית ספר למיזם שלם של ניקיון חופי בת ים ושמירה על הסביבה.

תלמידות כיתה ח' יצאו למבצע ניקוי חופי בת ים.
2 תלמידות כיתה ח'3, שי מזרחי ומיכל טל, מבית הספר בית וגן דרכא בת ים, פנו למורה לגאוגרפיה בדאגה מהלכלוך המצטבר בחופי בת ים, במהלך השיחה הן העירו את תשומת ליבה של המורה לגאוגרפיה על כמויות הפלסטיק שנמצאות בחוף הים ועל הדאגה שלהן כלפי בעלי החיים הימים שעלולים להפגע מכך.
שי ומיכל פנו לכל תלמידות הכיתה ושאלו אותן האם ירצו להשתתף במיזם לניקוי חוף הים ביחד, כל הכיתה הסכימה לכך ברצון, וביום שני יצאו כל בנות כיתה ח'3 מבית הספר בית וגן דרכא , אל חוף הסלע ואל חוף הגולשים מצוידות בשקיות ומלאות מוטיבציה לנקות את כל החוף, למרות שהחוף היה נקי יחסית הצליחו הבנות לאסוף כמות גדולה של פלסטיק ואף להציל מספר בעלי חיים ימיים.
התלמידות חזר נרגשות ומלאות מוטיבציה לעשות את הדבר שוב ואף לגרור אחריהן את שאר בית ספר למיזם שלם של ניקיון חופי בת ים ושמירה על הסביבה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.