הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פיילוט חדש ייעשה בחודשי הקיץ בבת ים! צוותי הניקיון בעיר יתוגברו ויעבדו ימים נוספים, כולל בסוף השבוע, בנוסף יעבדו צוותי הניקיון גם בשעות אחר הצהריים במטרה לשמור על חזות העיר בת ים.

אגף גנים יחד עם אגף שפ"ע החלו השבוע בהפעלת הצוות, ובשבועות הקרובים יבחנו את עמידתו ביעדים, ויבצעו התאמות בשעות ומיקום הצבתם בהתאם לעולה מן השטח.

לימור עידן
קרדיט: דוברות
קרדיט: דוברות

באופן תקדימי וכחלק מפעילות מוגברת שמבצעת עיריית בת-ים לשיפור מערך הניקיון וחזות העיר, החל השבוע תגבור משמעותי של צוותי עובדי הניקיון של העירייה ברחבי העיר. מדובר בצוותי ניקיון הכוללים שני רכבים ותשעה עובדים, שיסיירו ביותר מ-20 גנים ברחבי העיר ולאורך הטיילת. תגבור הצוותים ייערך במסגרת פיילוט לאורך כל הקיץ וחגי תשרי בהם ישנה יותר יציאה של התושבים למרחב הציבורי, וייבחנו תוצאותיו והרחבתו.


צוותי הניקיון יפעלו חמישה ימים בשבוע, כולל שישי-שבת ולראשונה גם בשעות אחר הצהריים והערב ושילובו במערך הניקיון יגביר את תדירות הניקיון בגנים הציבוריים ובטיילת- תוספת של 24 שעות ניקיון שבועיות בעיר. אגף גנים יחד עם אגף שפ"ע החלו השבוע בהפעלת הצוות, ובשבועות הקרובים יבחנו את עמידתו ביעדים, ויבצעו התאמות בשעות ומיקום הצבתם בהתאם לעולה מן השטח.

צביקה ברוט, ראש העיר, ברך על שדרוג מערך הניקיון וההתחדשות באגף:

״אין ספק תגבור צוותי הניקיון משדרג את איכות הניקיון בעיר, והוא מצטרף לפעולות נוספות כמו הגדלת תקציב הניקיון על ידי מיד עם כניסתי לתפקיד. זו הפעם הראשונה שהעירייה תבצע ניקיון גם בשעות הערב ואחר הצהריים, כחלק ממדיניות עירונית כוללת להגברת פעולות הניקיון בעיר ושמירה על חזות העיר.

יהודה הרוש, סגן ראש העיר בת-ים ומחזיק תיק שפ"ע הוסיף כי הצוות החדש יביא לייעול משאבי כח האדם של אגפי שיפור פני העיר וגנים ונוף, ולהשגת תוצאות טובות יותר בזמן קצר יותר. "חזות העיר וניקיונה עומדים בראש סדר העדיפויות שלנו ואנו בודקים ללא הפסקה דרכים נוספות לשיפור ושדרוג פעולות האגף".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה