הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

5000 ש"ח קנס לחולה קורונה שנתפס מחוץ לביתו בבת ים

במהלך המבצע של המשטרה בבת ים הבחינו השוטרים באדם ללא מסכה על פניו, כאשר נגשו אליו פרטיו נבדקו ברשומות המשטרה שם התגלה כי הוא חולה מאומת הגר בת"א - יפו.

חנה קקיאשוילי

שוטרי משטרת ישראל ממשיכים בפעילות האכיפה למימוש הנחיות הסגר. בתחילת השבוע - יום ראשון הבחינו שוטרים שהיו בפעילות מבצעית בבת ים באדם ברחוב כשהוא ללא מסכה על פניו. בבדיקה הוברר כי האיש (35, ת"א יפו) מופיע ברשומות כחולה קורונה מאומת והוא אף נמצא במרחב הציבורי במרחק של יותר מ 1000 מטר ממעונו. השוטרים הורו לו לשוב לביתו והודיעו לו כי דו"ח של 5000 ₪ בגין הפרת בידוד יישלח למענו.

גם אתמול, בחולון ובבת ים, נרשמו עשרות דו"חות בגין יציאה מטווח ה 1000 מטר, אי עטיית מסכות והתקהלות בסוכה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • לבן זונה כזה מגיע עונש מאסר לא מספיק הוא חולה גם לא שם מסכה.
    06.10.20 17:37 תגובה
  • אני ריגל הייתי מזיין לו את הצורה זה ממש בנאדם שצריך לרסק ולהחזיר אותו לביית לכמה שנים טובות פשע ניטעב.
    12.10.20 21:52 תגובה