הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אזהרת צפייה, סרטוני ההתעלות בכלב קשים לצפייה! מאות תושבי בת ים הפגינו מתחת לביתו של תושב בת ים שתועד מתעלל בכלבו ונעצר על ידי המשטרה

אל המקום הגיע גם ראש העיר צביקה ברוט שהבטיח כי יעשו הכל על מנת למצות את הדין עם בעלי הכלב.

חנה קקיאשוילי
קרדיט אנשי הדממה טלגרם
קרדיט אנשי הדממה טלגרם


סרטוני ההתעללות




בעקבות סרטון ההתעללות בכלב שהתפרסם ברחבי הרשת, יצאה קריאה של כוכבי הרשת מישל טרוני ודניס צרקוב להגיע אל ביתו של תושב בת ים שהכה את הכלב שלו והתעלל בו. בעקבות הקריאה הגיעו מות תושבים שהפגינו כנגד התושב בזמן שחלצו את הכלב מידי בעליו. בעקבות הסערה הגיע למקום גם ראש העיר צביקה ברוט שהבטיח כי הם יעשו הכל על מנת למצות את הדין עם בעלי הכלב.

ממשטרת ישראל נמסר:

בעקבות דיווחים שהתקבלו במשטרה אודות חשד להתעללות בכלב על ידי בעליו , בבת ים, הגיעו שוטרים לביתו של החשוד (35) במטרה לעצור את החשוד ולחלץ את הכלב . עם בואם לפתח ביתו של החשוד, נתקלו השוטרים בעשרות רבות של אנשים, אשר התקהלו במקום ומנעו הוצאת החשוד והובלתו לניידת .לנוכח האמור, כוח משטרה נוסף הוזעק למקום והחשוד שנעצר נלקח לחקירה. המשטרה מגנה כל פגיעה בבעלי חיים ותפעל למיצוי הדין עם החשוד.



ראש העיר צביקה ברוט נוכח כעת במקום האירוע:

״ נדהמתי לראות את הסרטונים המזעזעים שהופצו בשעה האחרונה ברשת, ואני משבח את השיטור העירוני על עבודה מקצועית וטובה. יחד עם המשטרה אנו נעשה את כל המאמצים למצות עימו את הדין על המעשה החמור״.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה