הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב בת ים חשוד כי זייף עשרות כרטיסי אשראי וביצע בהם עסקאות בשווי עשרות אלפי שקלים

בכוונת המשטרה לבקש היום את הארכת מעצרו של החשוד בבית משפט השלום בת"א וממצאיה.

לימור עידן
קרדיט: דוברות המשטרה
קרדיט: דוברות המשטרה


המשטרה עצרה הבוקר (1.11) בתום חקירה סמויה, תושב בת ים בחשד לזיוף כרטיסי אשראי וביצוע בהם עסקאות בעשרות אלפי ש"ח

יחידת ההונאה של משטרת ישראל במחוז ת"א ניהלה בשבועות האחרונים חקירה סמויה, עם קבלת דיווח מחברת האשראי בדבר עשרות תלונות שהתקבלו לאחרונה בחברה, בחשד כי בוצעו עסקאות בכרטיסי החיוב של לקוחות מכל רחבי הארץ, במקומות ומועדים שאינם תואמים את סדר יומם.

בתוך כך, יחידת ההונאה אספה ממצאים שונים ומעקב עד לחשיפת זהות החשוד- תושב בת ים כבן 40 ומעצרו לחקירה, לצד חיפוש בביתו ותפיסת אמצעים שונים, שעפ'י החשד שימשו אותו לביצוע העבירות, ובכלל זה "קורא שפתיים" של כרטיסי אשראי, מחשבים ניידים, מספר טלפונים, מסמכי חברות אשראי ועוד.

עפ"י החשד, מדובר בשכפול עשרות כרטיסי אשראי וביצוע עסקאות בהיקף של עשרות אלפי ש"ח, בהן רכש סיגריות ומוצרי חשמל בחנויות נוחות באזור גוש דן.


בכוונת המשטרה לבקש היום את הארכת מעצרו של החשוד בבית משפט השלום בת"א, בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה