הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קורס חדש להעצמת ילדים בני 8-11 ,המלמד דרכים להתמודד עם אתגרי היום יום, ייחל ב1.3 בבת ים בהנחיית הפעילה החברתית ומנחת הקבוצות שרה אשר.

עלות הקורס 810 ש"ח בהרשמה מוקדמת, לינק להרשמה מצ"ב

לימור עידן
קרדיט: שרה אשר
קרדיט: שרה אשר

קורס חדש להעצמת ילדים יתקיים בבית הספר גורדון בבת ים.

שרה אשר, מנחת קבוצות ופעילה חברתית בבת ים ,עוסקת בתחום החינוך הבלתי פורמלי מזה 18 שנה, מנהלת חינוכית בעמותה להעצמה אישית לנוער דרך למידה רגשית חברתית תקיים את הסדנה החל מ1.3 בבית הספר גורדון.

התוכנית " לנצח במשחק החיים" הינה תוכנית העוזרת לילדים להתמודד עם אתגרי היום יום שרק התעצמו בעקבות הקורונה, קשיים כגון בדידות, קשיים חברתיים התפרצויות זעם ועוד. הקורס מעלה את הקשיים הללו ונותן לילדים כלים להתמודד איתם בצורה של משחק עם הומור ודרך שונה להסתכל על הסיטואציה.


הילדים לומדים מה הם הכללים לנצח במשחק החיים.

התוכנית מיועדת לגילאי 8-11

תחילת התוכנית ב1.3, עלות הקורס 810 ש"ח בהרשמה מוקדמת.

התוכנית תתקיים מידי יום שלישי בין השעות 16:30-18:00 בספריית בית הספר גורדון בבת ים .

לקבלת פרטים נוספים והרשמה






להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה