הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סגן ס' תושבת בת ים קיבלה אות הצטיינות על פרוייקט מרכזי בתחום האחזקה שהובילה בהצלחה ועל עבדותה הרבה באוגדה.

מגיל קטן ס' לוקחת חלק בתחרויות ג'ודו, למדה בבת ים ובסיום התיכון החליטה להמשיך וללמוד מגמת אלקטרוניקה בכיתות י"ג- י"ד.

לימור עידן
קרדיט: דוברות צה"ל
קרדיט: דוברות צה"ל

בשבוע שעבר העניק מאו"ג 99, תא"ל אבי רוזנפלד, אותות הצטיינות לחיילים, קצינים ונגדים שהתבלטו לחיוב באוגדה.
בין המצטיינים היתה סגן ס' מבת ים.

מגיל קטן ס' לוקחת חלק בתחרויות ג'ודו, למדה בבת ים ובסיום התיכון החליטה להמשיך וללמוד מגמת אלקטרוניקה בכיתות י"ג- י"ד.
סגן ס' התגייסה ביוני 2019 לקורס הנדסאים, ומתוך רצון עז להמשיך ולתרום אחרי תקופה החליטה ס' לצאת לקורס קצינים. את הקורס היא סיימה באוגוסט 2020 והשתבצה כקצינת טכנולוגיה ואחזקה בגדודי התותחנים 411 ו611. אחרי תקופה בתפקיד הגיעה ליחידה הרב מימדית.

על ההצטיינות היא מספרת:

"קיבלתי אותה בזכות פרוייקט מרכזי בליבת תחום האחזקה אותו אני מובילה. זו זכות ענקית, אני מתרגשת מאוד ולא מאמינה שזה קורה. המפקד שלי בישר לי שאני מצטיינת ובהתחלה שמרתי את הבשורה לעצמי, מתוך ביישנות. לקחו לי כמה ימים לעכל את התואר 'מצטיינת', זה מדהים בעיניי. רק אחרי כמה ימים סיפרתי לחברים הקרובים. אני מאושרת."

יישר כח ובהצלחה בהמשך!



להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה