הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שוד מזויין בלופט ששימש כמקום להימורים בבת ים

המשטרה עצרה 2 חשודים

לימור עידן
קרדיט צילום-דוברות המשטרה
קרדיט צילום-דוברות המשטרה


המשטרה עצרה אתמול ( 30.5) 2 גברים בחשד לשוד מזוין בלופט ששימש כמקום להימורים בבת ים. היום המשטרה תבקש להאריך את מעצרם בבית המשפט


המשטרה פתחה אמש בחקירה עם קבלת דיווח בגין חשד לשוד מזוין בלופט ברח' כ"ט בנובמבר בבת ים. שוטרי יחידת הרכבת הקלה של מחוז ת"א הגיעו במהירות למקום ואיתרו בלופט חשוד, בן 21 מרמלה, רעול פנים ומשהבחין בהם, זרק מידו אקדח.

עוד נמצאו במקום כ-20 אנשים שעפ"י החשד הימרו במקום ונשדדו מהם כספים רבים ומפתחות רכבים.

שוטרי יחידת הרכבת הקלה של מחוז ת"א איתרו על גג הבניין חשוד נוסף, בן 22 מרמלה, כשברשותו נמצאו מפתחות רכב שאותר בסמוך ובו עשרות אלפי ש"ח של כסף ישראלי וזר במזומן.


עוד מצאו השוטרים 2 אקדחי אייר סופט ורכב שטח שעפ"י החשד שימש לביצוע העבירות והמשטרה תבקש בהמשך את חילוטו.

החשודים נעצרו והובאו לחקירה בתחנת המשטרה. בדיון שיתקיים היום בבימ"ש השלום בת"א המשטרה תבקש להאריך את מעצרם בימים נוספים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה