ראש עירית מנהטן יבקר בבת-ים ללמוד על הישגי העיר בתחומי הפיתוח הכלכלי, סגירת הגרעון, ניהול הקורונה, והמלחמה בשחיתות שמוביל הנהלת העיר הנוכחית.
הביקור המתוכנן, בו ייתכן וישתתף גם שגריר ארה״ב בישראל ונציג מהממשלה בארץ, מגיע לאחר שמארק לוין נשיא רובע מנהטן בניו יורק הזמין את ברוט ובכירי העיר לביקור בניו יורק במסגרת החתימה על ההסכם ערים תאומות

ביקור היסטורי צפוי בבת-ים השבוע: נשיא רובע מנהטן בניו יורק, מארק לוין, צפוי לעמוד בראש משלחת שתגיע לביקור בן כמה ימים בעיר בת-ים. הסיבה: לוין חתם עם ראש העיר צביקה ברוט על הסכם ערים תאומות עם בת-ים בקיץ האחרון, וכעת מגיעה המשלחת ללמוד לבקשתם על הישגי העיר בתחומי הפיתוח הכלכלי, סגירת הגרעון, ניהול הקורונה, והמלחמה בשחיתות שמוביל הנהלת העיר הנוכחית. בנוסף, מבקשים האורחים להכיר את המהפכות שבוצעו בתחומי החינוך, התרבות, איכות הסביבה ומדיניות ההתחדשות העירונית בבת-ים.
הביקור המתוכנן, בו ייתכן וישתתף גם שגריר ארה״ב בישראל ונציג מהממשלה בארץ, מגיע לאחר שלוין הזמין את ברוט ובכירי העיר לביקור בניו יורק במסגרת החתימה על ההסכם - דבר יוקרתי הנחשב להישג משמעותי עבור ברוט והנהלת העיר. מנהטן, יש לציין, לא נוהגת לחתום על הסכמים שכאלה, ומלבד העיר בת-ים מישראל יש רק עיר אחת נוספת- סיאול, בירת דרום קוריאה - שזכתה בעבר לכבוד הזה.
במהלך טקס החתימה שהיה לפני חצי שנה סיכמו שני ראשי הערים שההסכם לא יישאר טקס סמלי בלבד - אלא יכלול גם שיתוף פעולה בין הערים בשורת נושאים, בהם חינוך, פיתוח כלכלי, איכות הסביבה, והתחדשות עירונית. בעקבות ההסכם כבר ישנם משקיעים חדשים מעוניינים להגיע ולהשקיע בבת-ים, והנהלת העיר אף גייסה תרומות לעיר בהיקפים גדולים.
במסגרת הביקור יקיים לוין מפגש עם ראש העיר צביקה ברוט, דיון עם הנהלת העיר בחדר הישיבות, ולאחר מכן סיורים במוסדות חינוך ובאתרים שונים בבת-ים.
בנוסף, יחנוך האורח את פארק מנהטן, שהינו הספורטק החדש שמוקם בימים אלה בדרום העיר. ברוט ציין כי ״מדובר בביקור מרגש ובעדות נוספת למהפכה שעוברת בת-ים. גם בערים חשובות כמו מנהטן מעריכים את הקפיצה שעתה העיר בכל מה שקשור לפיתוח כלכלי, ניהול מקצועי ושקיפות, והגדלת ההשקעה בתושבים בכל התחומים. יש לנו הרבה מה ללמוד מהם כדי להמשיך ולשפר בשנים הבאות, ולשמחתי גם הם מבקשים ללמוד מאיתנו בתחומים רבים״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות בת ים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחש תבוא תראה הליכלוך ופשע05.12.22 08:35 תגובה
- אורחמה ילמד אותו ? איך לכבות את האורות ברחובות, איך להקטין את הכבישים ולהוסיף למצוקת החנייה, לא לנקות את העיר בכלל ולחסוך על חשבון איכות החיים של התושבים, לתת תקציבים למי שלא נושא בעול התשלומים, ארנונה הכי יקרה בארץ שברוט הבטיח לבדוק שוב ולא עשה כלום, מה עוד תלמד אותו? להביא את אנשי שלומך שלא עושים כלום ומקבלים תפקידים ושכר גבוה, תתפטר ומהר...,.05.12.22 11:46 תגובה
- אורחאחלה צביקה ברוט ראש עיר מבפר 106.12.22 16:26 תגובה
- אורחבטח מה זה, לא אומר שלחיאני היה טוב אבל לפחות בכהונתו העיר התעוררה יחסית06.12.22 18:22 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: